Унија
синдиката просветних радника Србије

Адмирала Гепрата 10/II-17 11000 Београд | kancelarijausprs@gmail.com | 065/3233-038 065/3233-528

Скупштина Уније синдиката просветних радника Војводине

Скупштина Уније синдиката просветних радника Војводине
У Зрењанину је 27.6.2020.године одржана редовна изборна Скупштина УСПР Војводине. Пре почетка Скупштине уручена је плакета Сави Маринковићу, председнику СПР Сечањ, који је отишао у пензију.
 
На Скупштини је било присутно 35 делегата, од 37 и Скупштина је имала кворум за рад и одлучивање. На Скупштини су једногласно усвојени извештаји о раду Надзорног одбора, који је поднела Катарина Славкова, председница Надзорног одбора, као и извештај о раду УСПР Војводине у протекле четири године, који је поднео Звонимир Јовић.
 
На Скупштини су усвојене измене Статута Уније синдиката просветних радника Војводине, које је презентовао Јоца Копчић.
Пошто је Скупштина била изборна, изабрани су нови чланови Надзорног одбора и Одбора за статутарна питања и жалбе, као и резервни чланови ових органа. За њихов избор је гласало 35 делегата.
 
За новог председника Уније синдиката просветних радника Војводине са 31 гласом, је изабран досадашњи председник Звонимир Јовић док су четири листића била неважећа.

Како ће изгледати настава од септембра?

27. јула 2020.

Јасна М. Јанковић, председница Уније синдиката просветних радника Србије – интервју за Телемастер Како ће изгледати настава од септембра?    


”Просвета има реч” – Други телевизијски серијал

27. јула 2020.

Унија синдиката просветних радника Србије ”Просвета има реч” Други телевизијски серијал


Просвета има реч – Емисија број 24 II циклуса

26. јула 2020.

Просвета има реч – Емисија број 24 II циклуса Унија синдиката просветних радника Србије Милан Милосављевић у улози Бранислава Нушића, српског комедиографа ЗНАЊЕ ИМА ГРАНИЦЕ,…


Јасна Јанковић – Међу нама – Нова С

24. јула 2020.

Јасна Јанковић – Међу нама – Нова С


IB – министров ID 

24. јула 2020.

IB – министров ID или Програм међународне матуре – министрова лична карта Новина названа Програм међународне матуре – IB диплома, пројекат је образовања за школе широм света.…


Scroll