BAČKA PALANKA – PROTEST

26. novembra 2021.

U petak (26.11.), u centru Bačke Palanke, u ulici Kralja Petra Prvog, nadomak srednje Tehničke škole „9. maj“, održan je protest i jednočasovni štrajk prosvetnih radnika, članova Sindikata prosvetnih radnika iz Bačke Palanke.
Ovom skupu prisustvovalo je oko stotinu učesnika. Bili su tu članovi Sindikata prosvetnih radnika iz Bačke Palanke, kao i članovi sindikata iz Gornjeg Milanovca, Sremske Mitrovice, Čačka i drugih gradova, koji su došli da podrže kolegu Bojana Kozomoru.

Da podsetimo, profesor fizičkog vaspitanja u TŠ „9. maj“, proglašen je za tehnološki višak, uprkos što je nakon bodovanja bio predposlednji na rang listi, a prema njegovim rečima, tehnološki višak je trebao da bude poslednji sa rang liste.

Kozomora ni članovi sindikata još uvek nisu dobili nikakav odgovor od direktorke škole, Snežane Ivelja, koju smo i mi kontaktirali prethodni put kada smo je zamolili da da svoj komenatar, međutim odbila je. Poštujući obe strane ovog slučaja, opet smo je kontaktirali neposredno pred početak protesta, ali nakon kratkog predstavljanja novinarke portala BAP VESTI, direktorka Snežana Ivelja je ubrzo prekinula vezu, bez ikakve naznake da će uslediti kraj razgovora.

Izvor: Bačka Palanka Vesti
PETICIJA UNIJE SPRS – SMANJENJE BROJA UČENIKA U ODELJENJU

POPUSTI ZA ČLANOVE USPRS

Unija sprs logo

PRAVNA SLUŽBA USPRS

PKU – Covid 19

PROSVETA IMA REČ

MOJA PRAVA – PREUZIMANJE

ZAHTEV ZA PREUZIMANJE – TEHNOLOŠKI VIŠAK

ZAHTEV ZA PREUZIMANJE – NEPUNO RADNO VREME

Jedinstvena lista tehnoloških viškova

Lista radnika sa nepotpunim radnim vremenom

Slobodna radna mesta

Odluke o raspisivanju konkursa na određeno i na neodređeno. Sporazumi o preuzimanju zaposlenih Rešenja o izboru kandidata

konkursi

V Faza odobrenih radnih mesta

IV faza odobrenih radnih mesta

III Faza odobrenih radnih mesta

II Faza odobrenih radnih mesta

I Faza odobrenih radnih mesta

Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll