Eğitim Bir Sen u poseti Srbiji – Kruševac

25. juna 2021.

Danas smo delegaciju sindikata Eğitim Bir Sen dočekali u Kruševcu. Unija Kruševac je obezbedila dobrodošlicu i doček u Gradskoj skupštini i Narodnom muzeju Kruševac.

Predstavnicima Turskog sindikata predstavljene su obrazovne politike našeg sistema obrazovanja i vaspitanja. Sagledane su teškoće sa kojima su se suočavale naše kolege tokom pandemije u pogledu organizacije i realizacije nastave na daljinu i koji je udeo u pomoći nastavnicima imala gradska vlast.

U Narodnom muzeju, pored predstavljanja naše kulture i tradicije kroz izložbu eksponata i kustosa, koji nas je dočekao i kroz tu izložbu vodio, kolege su upoznate i sa značajem koji naši muzeji u Srbiji pridaju organizaciji virtualnih tura, kako bi na taj način učenicima pomagale tokom važenja epidemioloških mera.

Pošto se sindikat iz Turske prvi put susreće na očigledan način sa obrazovnim sistemom naše zemlje, nakon ostvarenih poseta i prvog utiska, sa članovima Predsedništva Unije SPRS, delegati su razmenili svoja iskustva tokom nastave na daljinu i razgovarali o određenim rešenjima, kojima bi se pomoglo obrazovnom sistemu u uslovima onlajn učenja, a pre svega prosvetnim radnicima koji su lično nosili teret obrazovanja i vaspitanja učenika u tom periodu.

INFO USPRS
KANCELARIJA USPRS: 065/944 2000

Unija sprs logo

PRAVNA SLUŽBA UNIJE SPRS: pravnik2usprs@gmail.com pravnik3usprs@gmail.com usprspravnik@gmail.com

ČLANOVI USPRS RADNIH PODGRUPA PRI ŠKOLSKIM UPRAVAMA

Jedinstvena lista tehnoloških viškova

Lista radnika sa nepotpunim radnim vremenom

Slobodna radna mesta

MOJA PRAVA – PREUZIMANJE

ZAHTEV ZA PREUZIMANJE – TEHNOLOŠKI VIŠAK

ZAHTEV ZA PREUZIMANJE – NEPUNO RADNO VREME

POPUSTI ZA ČLANOVE USPRS

PETICIJA UNIJE SPRS – SMANJENJE BROJA UČENIKA U ODELJENJU

PKU – Covid 19

PROSVETA IMA REČ

Odluke o raspisivanju konkursa na određeno i na neodređeno. Sporazumi o preuzimanju zaposlenih Rešenja o izboru kandidata

konkursi

VI Faza odobrenih radnih mesta

V Faza odobrenih radnih mesta

IV faza odobrenih radnih mesta

III Faza odobrenih radnih mesta

II Faza odobrenih radnih mesta

I Faza odobrenih radnih mesta

Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll